Skip navigation

Tag Archives: humor

Diuber celeng

Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin.

“Waras ta !! ” jare Brudin ndhik Bunali.

“Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng ” jare Bunali.

“Lho kok isok ngono, yok opo ceritone ?” jare Brudin.

“Mau awan iku aku pethuk celeng, terus tak garai, tak kileni ambek pring dhadhak nguamuk. Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo”. jare Bunali.

“Waduh cik sereme, lek aku sing ngalami wis pucet kepuyuh-puyuh gak karuan” jare Brudin.

“Lho, aku iyo ngono, kon pikir celenge kepleset opo ?”

–Budi Santoso–